Modele kepucesh per femra 2017

ZNJ. Mimoza Çobo është aksionere e shoqërisë D E N I S A, e krijuar në vitin 2005, Duke pasur një aktivitet të qëndrueshëm në vite. Kompania, sipas ekstraktit në QKB, ka aktivitet në tregti, Import-Eksport njëkohësisht dhe prodhim: të artikujve të ndryshëm industrialë, artikujve ushqimorë, kancelari dhe artikuj, konfeksione e tekstile, makineri e pajisje. Për vitin 2017, të ardhurat e subjektit Ishin 2,5 miliardë Lekë, ndërsa fitimi para taksave arriti në 71 milionë Lekë. Top Channel dhe Digitalb janě dy punësues të mëdhenj, me përkatësisht 573 dhe 334 punonjës, sipas të dhënave nga tatimet, Deri në Fund të 2017-s. Vjollca Hoxha Pohon se në një SHOQËRI maskiliste si e Jona, gratë biznesmene janě të Pakta, por JO më Pak të suksesshme. Ka prej pneu që e kanë krijuar prej fillimit biznesin e Tyr, dhe prej Tyre që e kanë çuar përtej një Biznes PASI kanë marrë drejtimin e TIJ. AJO shprehet se për një Grua të drejtojë një Biznes është Pak a shumë organike, na Probajmo së de la Shmi, sepse menaxhojmë celulën më të rëndësishme të shoqërisë, Familjen! Donika MICI është një prej sipërmarseve të para në vend, që kompaninë Donianna e transformoi nga një aktivitet fason, në një Biznes të mirëfilltë prodteintes me cikël të mbyllur. AJO është punëdhënësja më e Madhe femër në vend, me Rreth 1500 të punësuar në Donianna, Albanie chaussures Coorporation 2, Dophil, Rozimpex. Të ardhurat e 4 kompanive Ishin Rreth 2,9 miliardë Lekë në vitin 2017, Ku më e madhja është Donianna, me një qarkullim vjetor prej 1,8 miliardë lekësh. Fitimet para taksave të tre kompanive Ishin 60 milionë Lekë. Një Hyrje në vitin 2016, melika Leka, me kompaninë e përpunimit të sallamit, EHW, këtë vit renditet e katërta ndër sipërmarrëset më të mëdha (sipërmarrësi Luan Leka, në Prill 2016, kaloi një kuotë të aksioneve prej 33% te bashkëshortja, sipas deklarimeve në qendrën Kombëtare të biznesit). Që prej Vitit 2016, EHW deklaron bilanc të konsoliduar, së bashku me Qafë Shtama dhe Conad Albanie.

Në 2017-n, xhiro e kompanisë Ishte Rreth 5 miliardë Lekë dhe fitimet arritën në 451 milionë Lekë. Kompania ka 201 punonjës. Alba Nicoli, aksionere e vetme e ALPI-COM HOLDING, e krijuar në Shtator 2013, ka zbritur në Vendin e 15, në renditjen sipas të ardhurave. Qarkullimi vjetor i shoqërisë Ishte 1,9 miliardë Lekë, në 2017-n, me tkurrje 37% me bazë vjetore. Fitimet Ishin minimale, në raport me xhiron, prej 27 milionë lekësh. Kompania e SAJ, sipas burimeve zyrtare është një Operator Alternativ i ri, për të ofruar komunikime elektronike në Shqipëri, në veçanti telefoninë, Duke ofruar telekomunikim me pakicë dhe shumicë. Këto ditë po zhvillohën sfilatat për prezantimet e koleksioneve për sezonin vjeshtë-dimër 2017-2018. Stilistët e njohur kanë sugjeruar këpucët që do të jenë Trend për sezonin e ardhshëm. Marketing & distribution (M&D) një prej më të mëdhave në fushën e distribucionit, me të ardhura prej 8 miliardë lekësh në vitin 2017, me rënie 23% me bazë vjetore. Marketing & distribution zotëron dhe 80% të aksioneve të 3P Life Logistic, e krijuar në 2001-n, që zbaton Kontratën e Koncesionit/Partneritetit Publik Privat për Paketën e Shërbimeve të Kontrollit Mjekësor bazë, me të ardhura 876 milionë Lekë.

Понравилось? Поделитесь с друзьями:
  • Добавить ВКонтакте заметку об этой странице
  • Мой Мир
  • Facebook
  • Twitter
  • LiveJournal
  • Одноклассники
Яндекс.Метрика